Zorg voor je mond - workshop op de basisschool

Mondzorg teakhout komt graag naar uw basisschool

Het team van Mondzorg Teakhout zet zich extra in voor het gezonde kindergebit. Dit is al een tijdje bij u bekend. Wij zien in de praktijk veel kindjes met (soms al ernstige) mondproblemen, voornamelijk gaatjes maar ook bloedend tandvlees. Ook weten wij dat niet elke ouder naar de tandarts gaat met zijn/haar kind. Per heden zullen wij ons daarom ook graag laten zien op basisscholen in de omgeving. Zo heeft elk kind de mogelijkheid te leren over een goede mondverzorging en mondgewoontes! Bovendien is dit geheel gratis en voor de kinderen erg leuk!

Workshop - Kleine groepjes

Wij hebben een erg leerzame maar vooral ook leuke workshop ontwikkeld waarmee wij in kleine groepjes kinderen begeleiding bieden naar een goede mondverzorging en begripvorming over goede mondgewoontes. Een hele klas tegelijk voorlichting geven is niet erg zinvol, vandaar dat wij een speciaal ontwikkelde workshop aanbieden voor kleine groepjes kinderen en kunnen wij zelfs individuele poetsinstructies geven. 

Aangepast aan de leeftijd van het kind

De workshop is per klas verschilend, daar deze is aangepast aan de leeftijd van het kind.

Kosten - GRATIS

Zowel voor de school als de ouders van de kinderen is dit kosteloos. De vergoeding van de gegeven instructies zal komen uit de basisverzekering van het kind dat meedoet aan de workshop. 

De workshop bij u (/ uw kind) op school?

Zou u dit ook willen op de basisschool van uw kind of op de basisschool waar u werkzaam bent? Laat het ons weten. Wij komen graag op gesprek om een en ander toe te lichten en om uw vragen te beantwoorden.