Tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistentenMondzorg Teakhout heeft een ervaren en deskundig zorgteam BIG geregistreerde tandartsen, mondhygiënisten, een praktijkmanager, een paro nazorg assistent, een preventie assistent en twee (stoel)assistentes. Zowel de behandelaren als de assistenten zijn allen breed opgeleid en blijven zich bijscholen. Zij helpen u graag met al uw wensen of klachten. Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf en derhalve leiden wij regelmatig stagiairs op, zowel vanuit de opleiding tot tandartsassistent als mondhygiënist.


HIERONDER VINDT U ONS TEAM!

Susanne den Brave, praktijkhouder

Susanne is Mondzorg Teakhout in februari 2016 gestart. Sindsdien is de praktijk gegroeid van 1 naar 4 behandelkamers. De praktijk draagt met trots het keurmerk van 'De Lieve Tandarts'. Met ons gehele team doen wij onze uiterste best u zo goed mogelijk te helpen bij al uw vragen, wensen of klachten.

Kalè Mesri, praktijkmanager

Kalè heeft alweer 10 jaar ervaring in alles wat komt kijken bij het reilen en zeilen van een tandartspraktijk. U kunt bij haar terecht met al uw vragen over tandheelkundige zorg, kosten en verzekeringen, behandelingen, maar ook het maken van afspraken als u haar bij de balie treft. Ook als u alleen vrijblijvend informatie wilt, kunt u bij Kalè terecht.


Irene Schilder, tandarts

Irene is werkzaam bij Mondzorg Teakhout vanaf de start van de praktijk. Haar specialisatie ligt bij de algemene tandheelkunde en de kindertandheelkunde. Bij Irene kunt u terecht voor alle algemene behandelingen, zoals het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, bleken, facings en natuurlijk de halfjaarlijkse controle. Zij is lid van de ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) en de NVvK (Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde) en is actief bezig met bij- en nascholing om haar kennis en kunde zo hoog mogelijk te houden.

BIG registratienummer: 89918789102


Anna van Weeghel, tandarts

Bij Anna kunt u terecht voor alle algemene tandheelkundige behandelingen, zoals het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, bleken, facings en natuurlijk de halfjaarlijkse controle. Zij is actief bezig met bij- en nascholing om haar kennis en kunde zo hoog mogelijk te houden.

Big registratienummer: 69927275702

Marissa Constant, tandarts

Bij Marissa kunt u terecht voor alle algemene tandheelkundige behandelingen, zoals het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, bleken, facings en natuurlijk de halfjaarlijkse controle. Zij is actief bezig met bij- en nascholing om haar kennis en kunde zo hoog mogelijk te houden.

BIG registratienummer: 19918153102

Ynke Baltussen, tandarts

Ynke is opgegroeid in Broek in Waterland en is na haar middelbare school verhuisd naar Amsterdam, waar zij heeft gestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Haar interesse ligt op dit moment voornamelijk binnen de algemene tandheelkunde. Het leukste aan het vak vindt zij de diversiteit van de behandelingen en patiënten. Ynke houdt van lekker eten en stapt bij mooi weer graag op de fiets.

BIG registratienummer: 09928230402


Susanne den Brave, mondhygiënist

De specialisatie van Susanne ligt op het gebied van het herkennen en behandelen van (ernstige) tandvleesproblemen. Bij Susanne kunt u onder andere terecht voor een gebitsreiniging, voorlichting en instructie om uw gebit indien nodig beter te verzorgen, het bestrijden van een slechte adem en het behandelen van ernstige tandvleesproblemen (parodontitis). Ook als er niet veel aan de hand is, is bezoek aan een mondhygiënist zinvol; voorkomen is immers beter dan genezen! Het bezoek aan de mondhygiënist heeft als doel om het gebit zo lang mogelijk (en) zo gezond mogelijk te houden. Susanne staat ingeschreven bij het KRM en doet actief aan bij- en nascholing om haar kennis en kunde zo hoog mogelijk te houden.

Betül Çeçen, mondhygiënist

Betül werkt per juni 2017 bij Mondzorg Teakhout. Zij is erg gedreven en gemotiveerd om haar werk zo goed mogelijk uit te voeren. Zij heeft ervaring in het behandelen van ernstige parodontitis patiënten. Uiteraard verzorgt zij ook 'gewone' gebitsreinigingen en mondzorgadviezen; zij kan u goed vertellen wat u zelf kunt doen een zo gezond mogelijke mond te creëren. Ook Betül doet actief aan bij- en nascholing om haar kennis en kunde op een zo hoog mogelijk niveau te houden.


Jenay de Clercq, mondhygiënist

Jenay heeft tijdens haar opleiding Mondzorgkunde stage gelopen bij ons in de praktijk. Ook heeft zij daarna al bij ons gewerkt, echter had zij plannen om een mooie wereldreis te maken. Helaas is hier vanwege Corona nog niet veel van gekomen en sluit zij zich opnieuw aan bij ons team. Jenay kan behalve uw gebit reinigen ook uitstekende adviezen meegeven hoe u zelf uw gebit zo schoon een mooi mogelijk kunt houden. Jenay doet haar best om haar kennis en kunde zo hoog mogelijk te houden door actief aan bij- en nascholing te doen.

Barbara Nansink, paro nazorg assistent

Barbara heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de tandheelkunde, waarvan een groot deel als paro nazorg assistent. Zij zal voornamelijk te zien zijn in de behandelkamer om de nazorg uit te voeren bij (voormalig) parodontitis patiënten en voor het behandelen van kinderen. Kinderen krijgen bij Barbara maximaal elke 3 maanden een gratis borstelkopje cadeau en bij de eerste afspraak een eigen elektrische tandenborstel van Oral B. Barbara houdt haar kennis graag up to date door regelmatig cursussen te bezoeken.

Marije van der Zweep, preventie assistent

Marije zal voornamelijk bezig zijn met gebitsreiniging en het geven van voorlichting en instructie bij kinderen en volwassenen met minder ernstige problematiek aan het tandvlees. Kinderen krijgen bij Marije maximaal elke 3 maanden een gratis borstelkopje cadeau en bij de eerste afspraak een eigen elektrische tandenborstel van Oral B. Marije houdt haar kennis graag up to date door regelmatig cursussen te bezoeken.

Ewa Szmit, tandartsassistent

Ewa is voornamelijk aan de stoel bij de tandarts te vinden in de behandelkamer. Zij heeft ruime ervaring met assisteren bij de tandarts, maar kan ook zelfstandig in de mond werken. Zo maakt zij onder andere zelf afdrukken en röntgenfoto's.

Ilse de Vries, tandartsassistent

Ilse is voornamelijk bezig met het assisteren aan de stoel bij de tandarts tijdens behandelingen. Echter voert zij ook regelmatig baliewerkzaamheden uit en kan zij de afspraken verzorgen voor u en uw gezin.