Tandartsen, mondhygiƫnisten en (preventie)assistenten


Mondzorg Teakhout heeft een ervaren en deskundig zorgteam van drie BIG geregistreerde tandartsen, twee mondhygiënisten, een laatstejaars student mondzorgkunde, een paro nazorg assistent, twee preventie assistenten en twee balie- en stoelassistentes. De behandelaren zijn allen breed opgeleid en blijven zich bijscholen. Zij helpen u graag met al uw wensen of klachten. Wij zijn een erkend leerbedrijf en derhalve leiden wij regelmatig stagiairs op, zowel vanuit de opleiding tot tandartsassistent als mondhygiënist.


Hieronder vindt u ons team!


Irene Schilder, tandarts

Irene is tandarts bij Mondzorg Teakhout vanaf de start van de praktijk. Haar specialisatie ligt bij de algemene tandheelkunde en kindertandheelkunde. Bij Irene kunt u terecht voor alle algemene behandelingen, zoals het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, bleken, facings en natuurlijk de halfjaarlijkse controle. Zij is lid van de ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) en de NVvK (Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde) en is actief bezig met bij- en nascholing om haar kennis en kunde zo hoog mogelijk te houden.

BIG registratienummer: 89918789102

Wanda van Lingen, tandarts

Wanda van Lingen is sinds 2015 werkzaam geweest in meerdere groepspraktijken, waar zij geleerd heeft ingewikkelde problemen op een simpele manier te benaderen. En nog belangrijker, om verder te kijken dan alleen het gebit. Een behandelplan moet niet alleen aansluiten bij het gebit maar ook de persoon er achter. Juist deze persoonlijke benadering maakt haar een zeer prettige tandarts. Wanda beoefent alle aspecten van de tandheelkunde, van controles tot vullingen, protheses, wortelkanaalbehandelingen en kronen en bruggen. Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan in het behandelen van personen met tandartsangst en kinderen. Zij vindt het erg belangrijk dat haar patiënten zicg op hun gemak voelen en neemt daar ook de tijd voor. Zij is dus met recht een 'lieve tandarts'.

BIG registratienummer: 99920265302


Bassam Hassan, tandarts, implantoloog, prosthodontist, MSc PhD

Bassam Hassan is een tandarts gespecialiseerd in orale implantologie, prothetische en restauratieve tandheelkunde. Hij studeerde als tandarts af aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Hij heeft zijn PhD naar de digitale implantologie planning m.b.v. CBCT aan de Vrije Universiteit te Amsterdam behaald. Hij beschikt tevens over een master diploma in orale diagnostiek van de katholieke Universiteit Leuven en over een master In Prosthodontics van de Universiteit van Wenen, Oosterijk. Hij is parttime verbonden als gast hoogleraar prothetiek aan UCM Universiteit te Madrid en Medische Universiteit Wenen. In de afgelopen 12 jaar heeft hij meer dan 50 publicaties in geciteerde internationale tijdschriften geproduceerd en hij heeft meer dan 70 voordrachten in het binnen en buitenland gehouden. In 2017 heeft hij de eerste prijs bij de Europese vereniging van prosthodontie voor zijn onderzoek naar de digitale implantaten planning van edentate patiënten gewonnen.

Big registratienummer: 79917058602Susanne den Brave, mondhygiënist / praktijkhouder

Susanne heeft alweer 14 jaar ervaring in de tandheelkunde. Haar specialisatie ligt op het gebied van (ernstige) tandvleesproblemen. Bij Susanne kunt u onder andere terecht voor een VIP gebitsreiniging, voorlichting en instructie om uw gebit indien nodig beter te verzorgen, het bestrijden van een slechte adem en het behandelen van ernstige tandvleesproblemen (parodontitis). Ook als er niet veel aan de hand is, is bezoek aan een mondhygiënist zinvol; voorkomen is immers beter dan genezen! Het bezoek aan de mondhygiënist heeft als doel om het gebit zo lang mogelijk (en) zo gezond mogelijk te houden. Susanne staat ingeschreven bij het KRM en doet actief aan bij- en nascholing om haar kennis en kunde zo hoog mogelijk te houden.

Betül Çeçen, mondhygiënist

Betül werkt per juni 2017 bij Mondzorg Teakhout. Zij is erg gedreven en gemotiveerd om haar werk zo goed mogelijk uit te voeren. Zij heeft ervaring in het behandelen van (ernstige) parodontitis. Uiteraard verzorgt zij ook 'gewone' gebitsreinigingen en mondzorgadviezen; zij kan u goed vertellen wat u zelf kunt doen een zo gezond mogelijke mond te creëren. Ook Betül doet actief aan bij- en nascholing om haar kennis en kunde op een zo hoog mogelijk niveau te houden.


Barbara Nansink, paro nazorg assistent

Barbara werkt per mei 2019 bij Mondzorg Teakhout. Wij zijn blij haar verwelkomd te hebben in ons team. Zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de tandheelkunde, waarvan een groot deel als (paro) preventie assistent. Zij zal voornamelijk te zien zijn in de behandelkamer om de nazorg uit te voeren bij (voormalig) parodontitis patiënten.

Jenay de Clercq, mondhygiënist i.o.

Jenay is per mei 2018 het vaste team van Mondzorg Teakhout komen versterken. Wij kenden Jenay al van haar tweedejaars stage. Inmiddels zit zij in de afrondende fase van haar opleiding Mondzorgkunde en heeft zij al erg veel ervaring met het behandelen van patiënten in de praktijk.

Kalè Mesri, praktijkmanager & preventieassistent

Kalè heeft ruim 8 jaar ervaring in alles wat komt kijken bij het reilen en zeilen van een tandartspraktijk. U kunt bij haar terecht met al uw vragen over tandheelkundige zorg, kosten en verzekeringen, behandelingen of het maken van afspraken. Ook als u alleen vrijblijvend informatie wilt, kunt u gerust contact met haar opnemen.

Kalè behandelt tevens zelf patiënten wanneer zij in de rol van preventie assistente stapt. Zij behandelt zowel kinderen als volwassenen. Kalè heeft voorheen 2 jaar lang Mondzorgkunde gestudeerd (de opleiding tot mondhygiënist) en heeft hierdoor goede ervaring opgedaan in het uitvoeren van gebitsreinigingen en het geven van voorlichting en instructie. Bij de meeste kinderen is het nodig goed te worden begeleid en Kalè doet dit uitstekend. Ook volwassen patiënten waar geen ernstige problematiek aan ten grondslag ligt, kunnen door Kalè behandeld worden.

NA ELKE AFSPRAAK (max eens per 3 maanden) KRIJGEN KINDEREN EEN BORSTELKOPJE VAN ORAL B VOOR OP HUN ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL OF ANDER VERZORGINGSPRODUCT MEE NAAR HUIS

Rachelle Vloon, preventieassistent

Rachelle is half januari 2018 begonnen als tandartsassistente bij ons in de praktijk. Zij heeft in meerdere praktijken gewerkt en heeft inmiddels ruim 8 jaar ervaring. Rachelle voert veelzijdige taken uit bij ons op de praktijk. Zij assisteert de tandarts aan de stoel, maar voert ook zelf behandelingen uit in opdracht van de tandarts, zoals het maken van afdrukken of foto's. Sinds kort voert Rachelle ook preventieve behandelingen uit, zoals het verwijderen van tandsteen, het geven van voorlichting en instructie over uw gebitsverzorging of het geven van poetslessen aan kinderen. Ook bij Rachelle geldt uiteraard dat kids goed in het zonnetje worden gezet en eigenlijk nooit zonder presentje de deur uit gaan. Tot slot kunt u haar ook nog aan de balie treffen en kan zij al uw vragen over de praktijk beantwoorden.

NA ELKE AFSPRAAK (max eens per 3 maanden) KRIJGEN KINDEREN EEN BORSTELKOPJE VAN ORAL B VOOR OP HUN ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL OF ANDER VERZORGINGSPRODUCT MEE NAAR HUIS

Eva de Wit, tandartsassistent en baliemedewerker

Eva is per januari 2017 ons team komen versterken. U kunt haar op elke doordeweekse dag en soms zelfs op de zaterdag bij ons aantreffen. Zij is een enthousiast en gemotiveerd lid van ons gezellige team. Zij helpt u graag verder met onder andere het beantwoorden van uw vragen over de praktijk en het maken van afspraken. Tevens zult u haar aantreffen tijdens het assisteren bij behandelingen aan de stoel. Ook Eva voert soms zelfstandig een deel van de behandeling uit, zoals polijsten of het maken van afdrukken.