Specialisaties en kwaliteit

Specialisaties

Het mondzorgteam heeft brede specialisaties en ervaring; al uw reguliere tandheelkundige zorg op één adres.

Behalve de reguliere tandheelkundige zorg zijn de specialisaties onder andere implantologie (het zetten van implantaten), pedodontologie (kindertandheelkunde), het behandelen van ernstige tandvleesproblemen (parodontologie) en indien nodig het uitvoeren van verschillende vormen van chirurgie; zowel de lastigere extracties (trekken van tanden of kiezen) als parodontale flapoperaties zijn binnen de muren van Mondzorg Teakhout mogelijk.

Kwaliteit

De tandartsen zijn lid van de ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) en de NVvK (Nederlandse Vereniging van Kindertandheelkunde). De mondhygiënisten zijn lid van het KRM (Kwaliteits Register Mondhygiënisten).
Onze tandarts Bassam Hassan heeft los van bovenstaande kwalificaties meerdere erkenningen en specialisaties op zijn naam staan, zo is hij onder andere erkend door de NVVRT en EPA en mag hij zichzelf als een van de weinige tandartsen in Nederland een prosthodontist noemen.

Ieder lid van het mondzorgteam is actief bezig met het volgen van bij- en nascholing om de kennis en kunde hoog te houden.