Nieuws van Mondzorg Teakhout


Laatste update: 11-10-2018


Mondzorg Teakhout in de media

U kent waarschijnlijk allemaal onze flyer wel die af en toe bij u op de deurmat valt. Ook de reguliere advertentie die driewekelijks verschijnt in de lokale dagbladen zijn u wellicht wel bekend. Maar wat u misschien ook is opgevallen, is dat aan Mondzorg Teakhout regelmatig wordt gevraagd mee te werken aan interviews, zowel live op de radio als in de krant. Onlangs (woensdag 10 oktober 2018) stonden wij in het Noordhollandsch Dagblad met een twee pagina groot artikel samen met Jan Henk Nawijn, oprichter van De Lieve Tandarts. Op de website van de lieve tandarts kunt u ook het radio interview van enige weken geleden terug luisteren.  


Bassam Hassan als enige tandarts in Nederland erkend bij zowel NVVRT als EPA

De NVVRT is een wetenschappelijke vereniging die zich ten doel stelt de restauratieve tandheelkunde in Nederland en België te bevorderen.
Om in aanmerking te komen voor een erkenning bij de EPA dient een tandarts voldoende cursussen, trainingen en opleidingen gevolgd te hebben betreffende de prothetische en restauratieve tandheelkunde. Bekijk gerust eens de website van de NVVRT of EPA.


Mondzorg Teakhout een erkende Lieve Tandarts

Met trots dragen wij het keurmerk Lieve Tandarts. Dit houdt onder andere in dat wij meer de tijd nemen voor u indien u angstig bent en proberen zo goed mogelijk met u te communiceren over uw wensen. Zie de website www.delievetandarts.nl voor meer informatie.

Verouderde informatie

Mondhygiënist i.o. Jenay de Clercq (per mei 2018)

Jenay was al enige tijd geleden begonnen bij Mondzorg Teakhout als stagiair. Toen zat zij in het tweede studiejaar van de opleiding Mondzorgkunde. Inmiddels zit zij in de afrondende fase van haar opleiding en is zij als vast lid van Mondzorg Teakhout begonnen als vaste behandelaar. Wij zijn erg blij met Jenay en horen van veel patiënten: zij ook!

Tandarts Stefan Rep start bij Mondzorg Teakhout (per 17 maart 2018)

Per 17 maart 2018 zal er een nieuwe collega starten bij ons in de praktijk. Hij is de vaste tandarts op de zaterdag (om de week), maar ook op de woensdag is hij per 2 mei 2018 van de partij.

Mondhygiënist Betül Cecen bevallen van zoontje

Betül is op 12 februari bevallen van zoontje Hasan Efe. Alles is voorspoedig verlopen en alles gaat goed met moeder en kind. Op 17 mei 2018 zal Betül weer starten met werken bij ons.

Verlof Mondhygiënist Betül Çeçen (25 januari 2018 - 11 mei 2018)

Onze mondhygiënist Betül Çeçen zal van 25 januari 2018 tot en met 11 mei 2018 met verlof zijn in verband met haar zwangerschap. De vaste mondhygiënisten van Mondzorg Teakhout, namelijk Susanne den Brave en Nine van der Zee, nemen waar voor Betül. U bent in goede handen en na het verlof van Betül, kunt u weer naar haar terug.

NU OOK MOGELIJK BIJ MONDZORG TEAKHOUT: IMPLANTOLOGIE & CHIRURGIE

Voorheen moesten wij patiënten regelmatig doorverwijzen naar een parodontoloog voor tandvleesoperaties of naar de implantoloog voor het zetten van implantaten. Ook voor het verwijderen van lastig gelegen (verstands)kiezen, stuurden wij u wel eens door naar de kaakchirurg. Per juni 2017 kunnen wij vrijwel al deze behandelingen binnen onze eigen praktijkmuren uitvoeren.