Kinderen gratis elektrische tandenborstel cadeau


Kinderen een speciaal plekje bij Mondzorg Teakhout

Bij Mondzorg Teakhout hebben kinderen een speciaal plekje. De tandartsen gaan eigenlijk allemaal erg goed om met kinderen, dit krijgen wij vaak als feedback terug van de ouders. Eén van onze tandartsen werkt ook in een speciale kinderkliniek en is gedifferentieerd in de kindertandheelkunde. Uiteraard wordt de kennis die zij opdoet in de andere praktijk ook in onze praktijk gedeeld en toegepast. Omdat wij ons sterk maken voor het voorkomen van problemen leren wij kinderen op een leuke en ontspannen manier goed voor hun mond te zorgen, zodat er zo min mogelijk kans is op problemen zoals gaatjes of tandvleesontsteking.

Preventie bij de preventie assistente

Bij Mondzorg Teakhout beschikken wij over een preventie assistente. Deze assistente houdt zich voornamelijk bezig met het geven van poetsinstructies, het polijsten van het gebit en daarna het appliceren van fluoride om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk kans is op gaatjes bij kinderen. De preventie assistente kan erg goed met kinderen overweg en uiteraard krijgen de kinderen na deze afspraak een leuk presentje. Bovendien krijgen ze na een preventie afspraak het elektrische tandenborstelkopje mee naar huis!
Het doel van het bezoek aan de preventie assistente is het voorkomen van problemen aan het gebit en/of het tandvlees.

Als er dan toch een behandeling nodig is..

Wij willen alle tandarts- en mondhygiënistenbezoeken zo leuk en ontspannen mogelijk laten verlopen. Als kinderen eerst een (aantal) wensessie(s) nodig hebben voordat zij een 'echte' behandeling aan kunnen, dan doen wij dat indien mogelijk eerst. Bij sommige kinderen zal dat niet nodig zijn, bij andere wel. Uiteraard krijgen de kindjes een leuk presentje na het bezoek.

Elektrisch poetsen

Poetsen met een elektrische tandenborstel haalt veel meer tandplak weg dan poetsen met een gewone handtandenborstel. Dit blijkt uit onderzoek en dit zien wij ook terug in de praktijk. Daarom willen wij het liefst iedereen, maar speciaal alle kinderen, aan een elektrische tandenborstel helpen: kinderen die voor preventieve behandeling naar de mondhygiënist gaan, voor onder andere het aanleren van een goede poetstechniek, krijgen van ons een elektrische tandenborstel cadeau!

Kinderen tot 18 jaar krijgen alle reguliere tandheelkundige zorg voor 100% vergoed vanuit de basisverzekering


BENT U ANGSTIG VOOR DE TANDARTS?

Bij angstige patiënten nemen wij rustig de tijd om samen met u te bekijken wat de vragen, klachten en wensen zijn. Misschien heeft u kiespijn of wilt u weer uw gebit en de conditie van uw tandvlees laten controleren? Wij houden altijd rekening met uw angst en overleggen alle stappen die we samen kunnen nemen op weg naar een gezonde en pijnvrije mond. Ons team heeft ruime ervaring met uiteenlopende klachten en problemen. Iedere behandelaar uit het mondzorgteam heeft bovendien ervaring met het behandelen van angstige patiënten. Wij zullen dan ook onze uiterste best doen om u op uw gemak te stellen en u in alle rust te behandelen. Bovenal is het voor u misschien fijn om te weten dat wij uw angst erkennen en respecteren en nooit zullen bagatelliseren!

Komt u anders eerst even vrijblijvend kennis met ons maken?