CONTACT

Tandartspraktijk Zaandam Westerwatering


Centrale ligging nabij Station Zaandam

De tandartspraktijk is gelegen in de wijk Westerwatering, op loopafstand van station Zaandam. U loopt het station uit aan de Westerwatering-zijde en onderaan de roltrap/lift slaat u rechtsaf. U loopt enkele minuten en dan ziet u nadat u eerst Deen supermarkt aan uw rechterzijde bent langsgelopen, schuin tegenover het Zaan Inn Hotel de praktijk op de hoek van de straat.

Met de auto?

U kunt bij ons gratis parkeren naast de praktijk. Ook in de overdekte garage hebben wij maar liefst elf gereserveerde parkeerplaatsen waar u uw auto gratis neer kunt zetten indien alle plekken naast de praktijk bezet zijn. Als u in de parkeergarage wilt parkeren, moet u bij de balie het 'parkeerkastje' op komen halen waarmee de garagedeuren geopend kunnen worden. Bij een korte afspraak kunt u uw auto eventueel ook parkeren op het terrein van supermarkt Deen, waar u het eerste uur gratis kunt parkeren. Misschien handig te combineren met het doen van een klein boodschapje.

VRAGEN OF KLACHTEN?

Via onderstaand contactformulier, kunt u onder andere:

  • U zelf en/of uw gezin aanmelden als nieuwe patiënt
  • Vrijblijvend vragen stellen
  • Een eventuele klacht kenbaar maken
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen! Meestal lukt dit (op doordeweekse dagen) binnen enkele uren.

P.S. In principe nemen wij telefonisch contact met u op. Als u niet in de gelegenheid bent om uw telefoon op te nemen, zullen wij u een mail sturen. Houdt u s.v.p. ook goed uw ongewenste inbox in de gaten! Wij krijgen wel eens te horen dat onze mails daar in terecht komen. Zeker bij dringende vragen, is het vervelend als onze mail niet aan lijkt te komen.

Bij voorbaat dank en graag tot ziens bij Mondzorg Teakhout!

Contactformulier