Tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistentenMondzorg Teakhout heeft een ervaren en deskundig zorgteam met BIG geregistreerde tandartsen, mondhygiënisten nieuwe stijl, een paro nazorg assistent en preventieassistenten. Bij de tandarts assisteren ervaren stoelassistentes bij uw behandeling en aan de balie zitten ervaren baliemedewerkers klaar om u te helpen met al uw vragen. Zowel de behandelaren als de assistenten zijn allen breed opgeleid en blijven zich bijscholen. Zij helpen u graag met al uw wensen of klachten. Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf en derhalve leiden wij regelmatig stagiairs op, zowel vanuit de opleiding tot tandartsassistent als mondhygiënist.


HIERONDER VINDT U ONS TEAM!

Susanne den Brave, praktijkhouder

Susanne is Mondzorg Teakhout in februari 2016 gestart. Sindsdien is de praktijk gegroeid van 1 naar 4 behandelkamers. De praktijk draagt met trots het keurmerk van 'De Lieve Tandarts'. Met ons gehele team doen wij onze uiterste best u zo goed mogelijk te helpen bij al uw vragen, wensen of klachten.

Kalè Mesri, praktijkmanager

Kalè heeft alweer 10 jaar ervaring in alles wat komt kijken bij het reilen en zeilen van een tandartspraktijk. U kunt bij haar terecht met al uw vragen over tandheelkundige zorg, kosten en verzekeringen, behandelingen, maar ook het maken van afspraken als u haar bij de balie treft. Ook als u alleen vrijblijvend informatie wilt, kunt u bij Kalè terecht.

Anna van Weeghel, tandarts

Bij Anna kunt u terecht voor alle algemene tandheelkundige behandelingen, zoals het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, bleken, facings en natuurlijk de halfjaarlijkse controle. Zij is actief bezig met bij- en nascholing om haar kennis en kunde zo hoog mogelijk te houden.

Big registratienummer: 69927275702

Marissa Constant, tandarts

Bij Marissa kunt u terecht voor alle algemene tandheelkundige behandelingen, zoals het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, bleken, facings en natuurlijk de halfjaarlijkse controle. Zij is actief bezig met bij- en nascholing om haar kennis en kunde zo hoog mogelijk te houden.

BIG registratienummer: 19918153102

Betül Çeçen, mondhygiënist

Betül werkt per juni 2017 bij Mondzorg Teakhout. Zij is erg gedreven en gemotiveerd om haar werk zo goed mogelijk uit te voeren. Zij heeft ervaring in het behandelen van ernstige parodontitis patiënten. Uiteraard verzorgt zij ook 'gewone' gebitsreinigingen en mondzorgadviezen; zij kan u goed vertellen wat u zelf kunt doen een zo gezond mogelijke mond te creëren. Ook Betül doet actief aan bij- en nascholing om haar kennis en kunde op een zo hoog mogelijk niveau te houden.


Barbara Nansink, paro nazorg assistent

Barbara heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de tandheelkunde, waarvan een groot deel als paro nazorg assistent. Zij zal voornamelijk te zien zijn in de behandelkamer om de nazorg uit te voeren bij (voormalig) parodontitis patiënten, desgewenst onder verdoving. Tevens behandelt Barbara zowel volwassenen als kinderen waar een 'normale gebitsreiniging' bij nodig is. Kinderen krijgen bij Barbara maximaal elke 3 maanden een gratis borstelkopje cadeau en bij de eerste afspraak een eigen elektrische tandenborstel van Oral B. Barbara houdt haar kennis graag up to date door regelmatig cursussen te bezoeken.

Marije van der Zweep, preventie assistent

Marije zal voornamelijk bezig zijn met gebitsreiniging en het geven van voorlichting en instructie bij kinderen en volwassenen met minder ernstige problematiek aan het tandvlees. Kinderen krijgen bij Marije maximaal elke 3 maanden een gratis borstelkopje cadeau en bij de eerste afspraak een eigen elektrische tandenborstel van Oral B. Marije houdt haar kennis graag up to date door regelmatig cursussen te bezoeken.

Ilse de Vries, tandartsassistent

Ilse is voornamelijk bezig met het assisteren aan de stoel bij de tandarts tijdens behandelingen. Echter voert zij ook regelmatig administratieve taken uit en is zij te vinden achter de balie. Ilse verzorgt graag de afspraken voor u en uw gezin.

Laila el Bouchti ben Saed, tandartsassistent

Laila is voornamelijk bezig met het assisteren aan de stoel bij de tandarts tijdens behandelingen. Soms kan zij echter ook te zien zijn achter de balie en maakt zij graag afspraken voor u en uw gezin.